#23 Richard Tellström. Mörker ger mig större tankereflektion.

Vi djupdyker i matkultur och testar smaklökarna i mörkret med en av Sveriges mest kunniga mathistoriker och måltidsforskare. Richard är känd från bland annat Historieätarna och Landet brunsås. Redan som barn började intresset för mat. Vilket fick en särskild betydelse då han var mobbad. Men trots sin stora passion var det inte förrän i vuxen ålder och efter en 40-års kris som han bestämde sig för att ägna karriären åt mat. Om allt det här plus bland annat svensk matkultur, dieter, skämsmat, hur färg och synen påverkar matupplevelsen. Live musik med Ulf Nordquist. Programledare, Anna Bergholtz. Ljudtekniker, Jan Dahlqvist.

E-post: Hej@imorkretmed.se

Hemsida: www.imorkretmed.se

Anna, Richard och Ulf, gruppfoto med röda gardiner som bakgrund. Anna har långt blont hår och en lila polotröja. Richard har kort ljust hår, glasögon och en svart och beige tröja med prickigt mönster och metallspänne över kragen framtill. Ulf har en svart basker, långt grått hår och en svart munktröja med texten: I love Svartklubben.
Meddelande på vitt papper med texten: Varmt tack för en tankeväckande intervju! Signerat Richard.