#22 Aron Andersson. Äventyrare utöver det vanliga.

Äntligen är vi tillbaks med nya avsnitt! Först ut i mörkret är Aron Andersson, en av Sveriges populäraste föreläsare som är känd för att bestiga berg i rullstol. Sju år gammal fick han cancer och genomgick tuffa behandlingar som ledde till nedsatt rörlighet och rullstol. Hans livsfilosofi handlar om att se möjligheterna och hitta lösningar. På så vis har han exempelvis lyckats bestiga Kebnekaise, Kilimanjaro och skidat till Sydpolen. Genom sina äventyr har han samlat in otaliga miljoner till Barncancerfonden. Vi har även sett honom som ambassadör för Musikhjälpen och programleda Lilla sportspegeln. Om bland annat sjukdom, förlust, livsförändring, egenansvar, fördomar och att njuta av resan mot sina mål. Plus om nya passionen att hoppa fallskärm, barnboken Aron Tiger bestiger berg och kritiken mot Musikhjälpen. Live musik av Ulf Nordquist. Programledare, Anna Bergholtz. Ljudtekniker, Jan Dahlqvist.

E-post: Hej@Imorkretmed.se

Hemsida: www.imorkretmed.se

Anna, Aron och Ulf, gruppfoto med röda gardiner som bakgrund. Aron till vänster har kort bakåtkammat mörkbkont hår och en mörk tröja. Han sitter ned. Intill står Anna med långt blont hår och en lila polotröja. Ulf till höger har en svart basker, långt grått hår och en svart munktröja med texten: I love Svartklubben.Meddelande på vitt papper med texten: Se dina möjligheter, signerat Aron.