#56 Anna och Fatmir. Farliga äventyr utan syn.

Fatmir är tillbaks för att samtala med Anna om vardagen som blind. Denna gång om Fatmirs semester i Egypten där han gav sig på ett klätteräventyr han närapå ångrade. Vi får även höra om ledarhunden Gibsons pension och om hur den nya ledarhunden, med det passande namnet Komet, bokstavligen stormat in i Fatmirs liv. Men vi börjar med en glad nyhet! Anna har nämligen belönats med ett prestigefullt stipendium för sitt kvinnliga entreprenörskap.

Gillar du I mörkret med så betygsätt oss gärna i din podcast-app och dela våra avsnitt till andra.

Medverkande: Anna Bergholtz och Fatmir Seremeti. Ljudtekniker är Jan Dahlqvist.

Fatmir står på på en lutande bergssida med stora stenblock på marken. Intill honom står Susanne samt längre bort ett flertal personer som är på väg uppför bergsväggen. Fatmir och Susanne har på sig solglasögon, t-shirts, sportskor, Fatmir har jeans och Susanne svarta tights.