#55 Lina Hallebratt och Ida Östlund. ”Krossa fördomar är alltid fint”. 

Vi tar vid där vi slutade förra avsnittet. För visst minns du väl att Ida Östlund smög in i mörkret för att sjunga och överraska sin vän äventyraren Lina Hallebratt. Ida är socionomstuderande och blind, och har liksom Lina en stor passion för friluftsliv. Tillsammans har de genomfört flera turer, och däribland tagit sig upp på  syltoppen. En utmaning som är tuff för vem som helst och då kan man undra hur det fungerar utan syn. Hör om Ida och Linas samarbete, om deras gemensamma äventyr Och hur de bemöter och krossar fördomar på olika sätt. Låt dig också inspireras av deras prestigelöshet och sätt att tänka. Att friluftsliv kan vara för alla är de båda ett tydligt bevis på.

I mörkret möter du som vanligt även Svartklubbens ägare Ulf Nordquist.

Vill du komma i kontakt med oss – mejla på: Hej@Imorkretmed.se

Programledare, Anna Bergholtz. Ljudtekniker, Jan Dahlqvist.

Anna, Ida, Lina och Ulf i studion. De står intill varandra och ler framför rött draperi. Anna är klädd i en mörk polotröja och har axellångt blont hår. Ida har kort brunt hår, svart skjorta, Lina har brunt hår i hästsvans, iklädd en vinröd tröja. Ulf har svart basker, långt grått hår och en svart skjorta på sig.