#54 Lina Hallebratt. ”Jag tror man kan tackla det mesta i livet om man gör det med glädje”.

Lina Hallebratt blev årets kvinnliga äventyrare 2015 och 2020. Hon är Jämtlandstjejen som älskar att vara ute på tur. Men att hon blev en friluftsentusiast var något av en slump. Idag har hon över 2000 tältdagar bakom sig och en massa spännande äventyr. Hon har vandrat, skidat, cyklat och tagit sig fram med hundspann och kajak. I detta avsnitt delar Lina med sig av sin historia och anekdoter från olika äventyr, och berättar varför hon älskar att vara ute på tur. Dessutom har vi ordnat en alldeles speciell överraskning till Lina i mörkret.

Du kan följa Lina på sociala medier och via: https://linahallebratt.se

Vill du komma i kontakt med oss – mejla på Hej@Imorkretrmed.se

Programledare, Anna Bergholtz. Musik, Ulf Nordquist och Ida Östlund. Ljudtekniker, Jan Dahlqvist.

Anna, Ida, Lina och Ulf i studion. De står intill varandra och ler framför rött draperi. Anna är klädd i en mörk polotröja och har axellångt blont hår. Ida har kort brunt hår, svart skjorta, Lina har brunt hår i hästsvans, iklädd en vinröd tröja. Ulf har svart basker, långt grått hår och en svart skjorta på sig.