#48 Anna och Fatmir. Vi tänker på Ukraina.

Anna och Fatmir pratar om Ukraina och lyfter en aspekt som få kanske tänker på – hur man klarar sig i kriget när man exempelvis är blind eller använder rullstol? Och så handlar det om arbetsmarknaden i Sverige. Sysselsättningen för personer med synnedsättning är under all kritik, och vad kan man göra åt det?

Vi får även ta del av Annas knep med punktskrift i köket, men hur gör Fatmir som inte är punkskriftsläsare?

Slutligen – missa inte hur man kan göra för att hitta ett husdjurs spya när man inte ser var den är.

Har du frågor till Anna och Fatmir, mejla på: hej@imorkretmed.se

Medverkande: Anna Bergholtz och Fatmir Seremeti.

Ljudtekniker, Jan Dahlqvist.

Anna och Fatmir i ett ljust rum, vit vägg och grått drapperi. Anna har på sig en svart skinnjacka med silvrig dragkedja och långt ljust hår samt ett silverhalsband med ett hästskoformat smycke. Fatmir till höger har kort bakåtkammat brunt hår, skägg och en långärmad svart tröja. Båda ler mot kameran.