#47 Tina Thörner. Att vissna eller växa.

Rallykartläsaren Tina Thörner beskriver sig själv som ett kärnkraftverk och såg motorsporten som en möjlighet att komma ut och se världen. Men har det varit värt det – att åtskilliga gånger vara nära döden? Och vad gör hon idag när hon slutat tävla?

Tina kliver vant in i mörkret och bjuder på livets alla sidor. Om allt från barndomen, drömmen att flyga, passionen för mental träning till att vara kvinna i en mansdomineradvärld med mera. Och ni kan väl gissa vad Tina fick testa att äta i mörkret?

Programledare, Anna Bergholtz. Live musik med Ulf Nordquist. Ljudtekniker, Jan Dahlqvist.

E-post: Hej@imorkretmed.se

Hemsida: www.imorkretmed.se

Anna, Tina och Ulf i studion. anna har långt blont hår, grårutig kavaj, vit topp och halsband med en hästsko. Tina har blont hår i lång fläta, grå tröja, gråa byxor, vit topp. Ulf har långt grått hår, svart basker, svart tröja och byor. Bakom syns ett rött drapperi.