#46 Anna och Fatmir. Sorgen över att ha förlorat synen.

Ibland är det bara skit att vara blind. Anna och Fatmir pratar om sorgen över att ha förlorat synen och hur man kan hantera det. Som utlovat summerar vi även 2021 och vad vi tar med oss inför 2022. Och så svarar vi på frågan om vad man kan tänka på när man föreläser för personer som har en synnedsättning.

Maila frågor till Anna och Fatmir på e-post: Hej@Imorkretmed.se

Medverkande: Anna Bergholtz och Fatmir Seremeti.

Ljudtekniker, Jan Dahlqvist.

Hemsida: www.imorkretmed.se

#Imörkretmed

Anna och Fatmir i ett ljust rum, vit vägg och grått drapperi. Anna har på sig en svart skinnjacka med silvrig dragkedja och långt ljust hår samt ett silverhalsband med ett hästskoformat smycke. Fatmir till höger har kort bakåtkammat brunt hår, skägg och en långärmad svart tröja. Båda ler mot kameran.