#49 Caroline Farberger. ”Jag är en inkluderings-junkie.”

Caroline Farberger är känd som Sveriges Första högre näringslivschef som genomgått en könskorrigering och varit öppen med sin resa. I 50-års åldern kom uppvaknandet och insikten om att hon alltid försökt Piska sig in i den normativa fållan och att det var dags för en förändring. Idag lever hon det liv hon vill, är den hon vill vara och kallar sig för en inkluderingsjunkie. Ett samtal i mörkret om allt från hur man är sann mot sig själv, hur man får icke frälsta att vilja satsa på inkludering till Carolines nya jobbutmaning.

Live musik med Ulf Nordquist. Programledare, Anna Bergholtz. Ljudtekniker, Jan Dahlqvist.

E-post: Hej@Imorkretmed.se

Hemsida: www.imorkretmed.se

Anna till vänster i grön polotröja, blont hår uppsatt i hästsvans. Caroline i mitten har ljusbrunt hår, ett halsband med ett hjärta i guld, vit skjorta med grått blomigt mönster. Ulf till höger med svart basker. grått långt hår, ljusblå skjorta. I bakgrunden är studion med rött skynke och grå mörkbelyst vägg.