#32 Tobias Karlsson. ” Alla borde få känna hur det är att gå upp på en scen och få en applåd”.

Känd från Let´s Dance dansar Tobias Karlsson in i mörkret som 2020 års första gäst. Men fastän han lever sin dröm har livet också varit som titeln på hans bok ”Inte alltid en dans på rosor”. Han har kämpat med mobbing, sin sexuella läggning och diagnosen HIV, som han nyligen valde att offentligt gå ut och berätta om. Att våga vara sig själv har inte varit en självklarhet, men oavsett har Tobias alltid sagt ja till livet och han har mycket att tacka dansen för. Numera bär han HIV-fanan med stolthet och är ute och föreläser flera gånger i veckan och tror på att världen går att förändra till det bättre. Han sprider sitt budskap om allas lika värde och om hur en kan lösa utanförskap och mobbing. Som vanligt spelar vi in på den mörklagda restaurangen Svartklubben i Stockholm.

Live musik med Ulf Nordquist. Programledare, Anna Bergholtz. Ljudtekniker, Jan Dahlqvist.

Anna, Tobias och Ulf, gruppfoto med röda gardiner som bakgrund. Anna har långt blont hår och har på sig en gråmönstrad jacka, vit tröja och mörka byxor. Tobias har rakat huvud, skägg, har på sig en lila polotröja, bruna jeans. Ulf har grått långt hår, svart basker, svart huvtröja med Svartklubbens logotyp

Papper med texten Tack finaste Anna, Kram Tobias