#33 Yasmin Nilson. ”Det får plats så mycket i en identitet”.

Yasmin Nilson är journalist, föreläsare och bland annat känd från Arbetsförmedlingens uppmärksammade kampanj och film ”Gör plats”. Hon växte upp i en hippiefamilj och med en pappa som var missbrukare. 15 år gammal råkade hon ut för en svår olycka som totalt förändrade hennes liv och krossade drömmen om en karriär som dansare. Först ville hon inte leva. För vem var hon om hon inte fick vara dansaren Yasmin? Men snart började andra identiteter växa sig större. Idag driver Yasmin podcasten Soluret, har belönats med Stil-priset Hjärter Ess för podden Timglaset och är författare till boken ”När livet störtdök”. Ett avsnitt om hur livets skeenden präglar oss människor och om hur mycket det är som utgör en människa.

Live musik med Ulf Nordquist. Programledare, Anna Bergholtz. Ljudtekniker, Jan Dahlqvist.

E-post: Hej@Imorkretmed.se

Hemsida: www.imorkretmed.se

Anna, Yasmin och Ulf gruppfoto med röda gardiner som bakgrund. Anna har långt blont hår och har på sig en lila långärmad tröja. Yasmin sitter ned och har på sig en långärmad gråbrun tröja samt halvlångt brunt hår. Ulf har långt grått och, vit skjorta och mörka byxor.

Lapp med ett tackmeddelande på vitt papper