Det är politiker och ministerpremiär i mörkret! Socialdemokratin var ett givet val när Lena hallengren begav sig in i politiken, under sin gymnasietid. 28 år gammal blev hon en av Sveriges yngsta ministrar. Sedan januari 2019 är hon socialminister, ett uppdrag som inte alltid är helt enkelt. Som hon själv utrycker det, bär hon ansvar för frågor som rör människor i livets tuffaste stunder. Vi pratar om politik och om livet som politiker, men vi backar också tillbaks i tiden och lär känna en ung Lena med sikte mot att bli lärare och som redan då vågade säga ifrån om något var fel. Vi bjuder även på en nyhet från regeringen plus en överraskning som kanske kan kasta omkull bilden av att politiker skulle vara tråkiga. Live musik av Ulf Nordquist. Programledare, Anna Bergholtz. Ljudtekniker Jan Dahlqvist. Programmet spelades in på Svartklubben den 26 november.