Var tog Stina Dabrowski vägen? Är vi många som undrar. Det får du bland annat veta när hon gästar oss i mörkret. Stina är en av Sveriges mest hyllade tv-profiler genom tiderna. Hon har gjort fantastiska intervjuer med kända personer världen över och dessutom fått de flesta att hoppa tillsammans med henne. Några hon mött är Margaret Thatcher, Kaddaffi , Madonna, Nelson Mandela, Dalai Lama och Hillary Clinton. Men trots hyllningar och framgång har Stina alltid haft en enorm prestationsångest och hatat att gå in i tv-studion. Hon har ställt frågor som få skulle våga och fått människor att berätta om sitt innersta, men själv tycker hon inte om att lämna ut sig. Och fick hon välja skulle hon helst bränna upp varenda exemplar av boken där hon delat med sig av sitt liv. Om allt det här plus om konsten att intervjua. Om hennes tankar kring media, om livet idag och mycket mer. Och så får vi veta varför Stina är avundsjuk på Anna. Live musik med Ulf Nordquist. Programledare, Anna Bergholtz. Ljudtekniker, Jan Dahlqvist.

E-post: hej@imorkretmed.se

Hemsida: www.imorkretmed.se