#29 Micke Darmell. Den nakna sanningen om en mötesevangelist.

Att mötas i mörkret är alltid speciellt, och i det här avsnittet får du veta vad som händer när vi möter en av Sveriges ledande mötesexperter. Micke Darmell är mötesevangelisten som ofta varit före sin tid och som vågat bryta normer. Han brinner för att få till bra möten mellan människor och inom organisationer. Redan Som ung undersköterska gjorde han banbrytande förändringar för äldre inom vården. Han är författare till kända böcker som ”Uppkopplad eller avkopplad”. Men varför denna passion för just möten? Vi tar avstamp i uppväxten med en ensamstående mamma, något som präglat hans liv. Om hur vi kan lyckas med våra möten, om hans dolda talang och varför han varje år väljer att åka till en nudiststrand i Frankrike plus mycket mer.

Live musik med Ulf Nordquist. Programledare, Anna Bergholtz. Ljudtekniker Jan Dahlqvist.

Anna, Micke och Ulf, gruppfoto med röda gardiner som bakgrund. Anna har långt blont hår och har på sig, en grön kjol och svart topp undertill. Micke har ljus skjorta, vita jeans och ljust kort hår. Ulf har svart basker, turkos skjorta, mörka byxor och långt grått hår.

Meddelande på vitt papper med texten: Stay Great, Kram, signatur Micke