#27 Filip Reineby. Den stammande retorikern.

Anna, Filip och Ulf, gruppfoto med röda gardiner som bakgrund. Anna har långt blont hår och har på sig en beige grårutig skjorta och vit topp. Filip har kort brunt hår och en mörkblå tröja. Ulf har svart basker, långt grått hår och en vit skjorta.
Meddelande på vitt papper med texten:  Tack för allt och Filips signatur

Säsongens första gäst i mörkret är mörkrädd? Ja hur ska det gå? Filip Reineby kallar sig den stammande retorikern och hyllas av några av landets främsta föreläsare som Sveriges nästa stora talare. Han brinner för att visa att alla kan bemästra sin kommunikativa förmåga och bli en briljant talare trots motgång och rädsla. Som barn blev han mobbad, något som satte djupa spår och ledde till depression och ångest i vuxen ålder. I det här avsnittet delar han öppet med sig av sådant han inte ens berättat för sina närmsta vänner. Idag mår Filip bra och med sin bakgrund sprider han budskapet om vikten av att vi är snälla mot varandra. Om stamning, mobbning, psykisk ohälsa, snällhet, välvilja, attityder, tala inför andra samt mycket mer och såklart live musik av Ulf Nordquist. Programledare Anna Bergholtz. Ljudtekniker Jan Dahlqvist.

E-post: Hej@Imorkretmed.se

Hemsida: www.imorkretmed.se

Obs! Textade avsnitt finns på vår hemsida.