#25 Johanna Hennberg. Att vara bäst men ändå må sämst.

Anna, Johanna och Ulf, gruppfoto med röda gardiner som bakgrund. Anna har långt blont hår, ljus kavajjacka och svart tröja under. Johanna har långt rött hår, lila undertröja och en svart tröja eller jacka ovanpå. Ulf har grått långt hår, svart basker, svart huvtröja med texten: I love Svartklubben.
Meddelande på vitt papper med texten: Johanna was here! Mörker rules intill ett hjärta.

Vi sätter fokus på psykisk ohälsa tillsammans med Johanna Hennberg, föreläsare och ambassadör för organisationen Hjärnkoll. Johanna vet vad det innebär att inte vilja leva men samtidigt inte vilja dö. Så länge hon kan minnas har hon haft ångest, men det var inte förrän i vuxen ålder hon diagnostiserades med GAD och OCD och därefter Aspergers och ADHD. Hon beskriver sig själv som nörd. Sci fi och tv-serier har alltid varit det stora intresset och även räddningen när hon mobbades som barn. Johanna brinner för att sprida kunskap om psykisk ohälsa. Om allt detta plus vägen till rätt diagnos, stöd och vad samhället kan göra för att fler ska må bättre. Live musik med Ulf Nordquist. Programledare, Anna Bergholtz. Ljudtekniker, Jan Dahlqvist.

E-post: hej@Imorkretmed.se

#Imorkretmed

#Imörkretmed