#15 Annika Östberg. Att hitta ljuset i mörkret.

Ett möte i mörkret där samtalet om att hitta ljuset i mörkret får en helt ny dimension. Ingen har nog kunnat undgå medias uppmärksamhet kring hennes fall som livstidsdömd för dubbelmord i USA. Som barn drömde Annika om att bli läkare, men istället blev det 30 år i fängelse. Vem är människan bakom rubrikerna, vad var det egentligen som hände, hur var livet i fängelse, hur blev hon fri och hur ser livet ut idag?

Live musik med Ulf Nordquist. Programledare, Anna Bergholtz. Ljudtekniker Jan Dahlqvist.

E-post: hej@imorkretmed.se

Hemsida: www.imorkretmed.se

Annika, Anna och Ulf, gruppfoto med röda gardiner som bakgrund. Annika har kort lockigt hår, mörk jacka samt blomstermönstrad tröja. Anna har blont hår uppsatt med lugg framtill samt en ljusblå skjorta. Ulf har en svart basker, långt grått hår och en svart munktröja med texten: I love Svartklubben. Annikas tackhälsning på vitt papper med texten: Tack för en enlightening stund! Signerat Annika.