I mörkret möter vi entrepenören och författaren som bestämt sig för att göra något åt orättvisorna i Sverige. Efter att bokförlag och produktionsbolag sagt att marknaden är mättad på HBTQ litteratur och filmer, tog han saken i egna händer. Idag driver han tallbergs förlag som vill skapa förebilder för minoritetsgrupper. Elva år gammal trodde han att han var bisexuell. Därefter blev han homofob och något år senare kom han ut. OM känslan av att sväva i mörkret och om Marcus liv, drömmar, att komma ut, om etiketter, barns öppenhet och vuxnas fördomar. Det handlar också om debutboken Bögjävel och om dokumentärfilmen Rädda våra liv som handlar om anhöriga till barn med transidentitet. Och så får du svar på varför Anna skrattar så att hon gråter. Live musik med Ulf Nordquist. Programledare, Anna Bergholtz. Ljudtekniker Jan Dahlqvist.

E-post: hej@imorkretmed.se

Hemsida: www.imorkretmed.se

#Imorkretmed