#12 Fredrik Härén. Global talare med ömani.

Han är en av Sveriges bästa talare genom tiderna. Bosatt i Singapore reser han jorden runt och föreläser, hitintills i 67 olika länder. Han brinner för kreativitet och drivs av att förstå mänskligheten och att få människor att hitta sin förmåga. Och så ”samlar” han på öar. Ett avsnitt om allt från att ha ömani, om kreativitet, ens ”inner theme”, fördelen med att vara tvilling till vad resandet kan ge, om hur en blir en bra talare och om föreläsarbranschen. Såklart är vi även kreativa i mörkret. Live musik av Ulf Nordquist. Programledare, Anna Bergholtz. Ljudtekniker, Jan Dahlqvist.

Hemsida: www.imorkretmed.se

E-post: Hej@imorkretmed.se

Anna, Fredrik och Ulf i studion. Anna har ljust hår med lugg och har på sig en klänning som är svart och vitmönstrat samt ett silverhalsband. Fredrik har kort ljust hår, glasögon samt en svart tröja med texten Professional Speaking. Ulf har grått hår och bär en svart basker samt en gul skjorta.