#11 Vendela Cederholm. En vanlig tant med ett ovanligt jobb.

I mörkret möter vi en av Sveriges mest kända medium som sedan lång tid tillbaks medverkar i tv-programmet ”Det okända”. Hon arbetade som speciallärare i 30 år innan hon valde att helt satsa på sitt kall, att hjälpa människor och förmedla kontakt med nära och kära som lämnat jordelivet. Hon utbildar också andra i att utveckla sin andliga sida. Ett avsnitt om existensiella frågor, vad som kan tänkas hända efter döden, om jobbet som medium, om hur en seans kan gå till och vad en kan göra när en får ovälkomna påhälsningar från andra sidan. Dessutom lyfts frågan – känner blinda på andra i ansiktet? Live musik av Ulf Nordquist. Programledare, Anna Bergholtz. Ljudtekniker, Jan Dahlqvist.

E-post: hej@imorkretmed.se

Hemsida: www.imorkretmed.se

Anna, Vendela och Ulf, gruppfoto med röda gardiner som bakgrund. Anna har långt blont hår och lugg framtill. Hon har på sig en svart kortärmad tröja och melerade mörka byxor. Vendela hsr kort rödbrunt lockigt hår och har på sig en mörk tunn täcktröja med dragkedja. Ulf har långt grått hår, svart basker, prickig blå skjorta och vita byxor.