#10 Jonas Wahlström. Skansen var min befrielse.

Känd från media som ”Skansen-Jonas”. Han beskriver sig själv som ett udda barn som helst skolkade från skolan för att vara på Skansen. Det var där han senare byggde upp Skansen-Akvariet som i år firar 40 år. Bland annat handlar det om varför djurparker behövs, vilka djur vi bör vara rädda för och varför han regelbundet besöker Nordkorea. Djurhistorier om hans sällskapsgris Adolf, kobrorna i tvättmaskinen och de vandrande penisarna. Och är det verkligen en stjärnhimmel han ser i mörkret? Live musik av Ulf Nordquist. Programledare, Anna Bergholtz. Ljudtekniker Jan Dahlqvist.

E-post: hej@imorkretmed.se

Hemsida: www.imorkretmed.se

Ulf, Anna och Jonas i studion. Gråa väggar och ett rött drapperi i bakgrunden. Ulf har svart basker, långt grått hår och en svart skjorta. Anna har långt blont hår, en svart halsduk och en grå tröja. Jonas har kort ljust hår och en röd långärmad skjorta.