#9 Angela Ahola. Från dödsmetallare till expert på första intrycket.

Det var när hon i sin ungdom spelade i ett dödsmetallband och blev bemött därefter som intresset för första intrycket började gro. Numera är hon Dr i psykologi, föreläsare och författare till succéboken ”Konsten att göra intryck” som snart får en uppföljare. Det handlar om vad som händer när vi människor möts, varför det första intrycket är viktigt och vad du själv kan tänka på. Det blir även prat om vad som kan vara orsaken till fördomar och tankar om hur utanförskap kan motverkas. Och sjävklart måste vi testa hur första intrycket påverkas när två för varandra okända människor träffas i mörkret, bortom syn. Live musik av Ulf Nordquist. Programledare, Anna Bergholtz.

Hemsida: www.imorkretmed.se

E-post: Hej@imorkretmed.se

Gruppfoto, Angela, Ulf och Anna i studion. Angela har mörkblont långt hår uppsatt i en toffs ovanpå huvudet och har på sig en vit polotröja och svart kjol. Ulf har på sig en svart basker samt en huvtröja med texten I love Svartklubben. Anna har långt blont hår och lugg framtill. Hon har på sig en vit långärmad skjorta. Bakgrunden är mörk och diffus.