Lyssna på vårt första bonusavsnitt och inspireras av biomedicinaren och fajtern Charlotte Sjöberg som bär på en otrolig historia. Sommaren 2012 och dagarna innan en jobbintervju i USA föll hon sex våningar från ett hus och skadade sig svårt. Förra året kastades livet återigen omkull när hon förlorade sin stora kärlek. Det handlar om att tackla de allra svåraste livsförändringarna, om resan tillbaks efter att ha fått en ryggmärgsskada, om kärlek och sorg och att mitt i största sorgen uppleva lyckan att få bli mamma. Det blir också presentöppning, prat om kläder och om babyn och den fyrbenta vännen som gjort enorm skillnad i livet. Avsnittet börjar med en sk. pilotinspelning för 1,5 år sen och följs upp med ett möte med Charlotte i juni 2018. Live musik med Ulf Nordquist. Programledare, Anna Bergholtz.

Hemsida: www.imorkretmed.se

E-post: Hej@Imorkretmed.se

#Imorkretmed