#7 Rami Al-Khamisi. Rörelsejurist och rättvisekämpe.

Som 6-åring kom han med flyktingbåt till Sverige med sin familj. Han växte upp i Husby och blev snart varse orättvisorna som han idag arbetar med att bekämpa. Han var med och startade den välkända gräsrotsorganisationen Megafonen. Numera är han utbildad jurist och brinner för rörelsejuridiken. Det handlar om att inte acceptera orättvisor, att stå upp för jämlikhet och om likheter mellan grupper som bryter normen. Om passionen för att resa, bilden av Husby, om den tacksamhetsskuld många invandrare tvingas bära och om vad rörelsejuridiken är. Det bjuds också på test med andra sinnen än synen. Live musik med Svartklubbens ägare Ulf Nordquist. Programledare, Anna Bergholtz.

Hemsida: www.imorkretmed.se

E-post: Hej@imorkretmed.se

Anna, Rami och Ulf, gruppfoto i studion med röda gardiner som bakgrund. Anna har långt blont hår med lugg framtill och klädd i en mörk öppen långärmad tröja med vit undertröja. Rami har kort svart hår, glasögon och en blommigmönstrad mörk tröja samt gröna byxor. Ulf har en svart basker, grått långt hår samt svart långärmad skjorta och svarta byxor.