#6 Louise Hoffsten. Munspel passar i mörkret.

Hon är en hyllad svensk artist som belönats med flertalet priser som bland annat Grammis och rockbjörnen. Karriären började hon som femåring med att sjunga snapsvisor och i tonåren gjorde hon tv-debut med sin pappa i Café Norrköping.  Hon har medverkat i Mello, Stjärnorna på slottet och i höst deltar hon i Så mycket bättre. Vi pratar om allt detta och om att tro på sig själv och om projektet med blindvisor. Det handlar också om hur livet kastades omkull när hon 30 år gammal fick diagnosen Ms, om resan med sjukdomen och livet idag. Hon bjuder också på musik och tänka sig så bra munspel passar i mörkret. Du hör även  Svartklubbens ägare Ulf Nordquist. Programledare, Anna Bergholtz.

E-post: hej@imorkretmed.se

Hemsida: www.imorkretmed.se

Ulf, Louise och Anna, gruppfoto i studion med röda gardiner som bakgrund. Ulf har en svart basker, långt grått hår, svart skjorta och svarta byxor. Louise har långt blont uppsatt hår, en ljus tröja. Runt överkroppen hänger en svart axelremsväska och en halsrem med en mindre svart väska framtill. Anna har långt blont hår med lugg framtill. Hon har på sig en svart långärmad tröja och vit undertröja.