#3 Jonas Karlsson. Alltingmannen som skådespelar med skräckblandad förtjusning.

Jonas Karlsson är en av Sveriges bästa skådespelare med kända roller från både film och teater. För första gången har han tackat ja till att medverka i en podcast. Skådespelarkarriären började på roliga timmen i skolan och fortsatte med filmen rasmus på luffen som slutade mindre bra. Om allt från vad en alltingman är, om teaterns skräckblandade förtjusning till författarskapet där novellen blivit hans grej. Det handlar också om varför Jonas gillar mörkret, om kampen för att inte hamna i ett fack, om integritet och att helst slippa kändisskapet och om en märklig prasslande present. Live musik med Ulf Nordquist. Programledare, Anna Bergholtz.

Hemsida: www.imorkretmed.se

E-post: Hej@imorkretmed.se

Ulf, Anna och Jonas i studion med svarta drapperier som bakgrund. Ulf har en svart huvudbonad, grått hår och en svart munktröja med texten: I love Svartklubben. Anna har långt blont hår med lugg framtill, en svart topp under en grårutig kavaj. Jonas har brunt kort hår med lugg framtill, mustasche, skägg och en svart tröja.