#2 Claes Schmidt Sara Lund. Var dig själv, alla andra finns redan.

Närbild på Ulf Nordquist, Anna Bergholtz och Claes Schmidt Sara Lund. Ulf har på sig en svart basker, grått långt hår och en svart tröja. Anna har långt blont hår med lugg framtill, svart klädsel på överkroppen och en silverkedja. Claes Schmidt Sara Lund har blont långt lockigt hår, vit tröja under en spetsigt mönstrad klädsel ovanpå.
Claes Schmidt eller Sara Lund som han heter ibland är en av Sveriges mest 
anlitade och uppskattade föreläsare. 2010 vann han Stora talarpriset. Att bära kvinnokläder gör han för att må bra. Har du problem med det är det ditt problem, menar han. Ett möte i mörkret med andra sinnen än synen. Om allt från en obestämbar hamburgare, till normer, hur märkligt det är att vi förvånas över att människor är olika, om att dölja sitt riktiga jag och svårigheten att våga vara sig själv.
Live musik med Ulf Nordquist. 
Programledare, Anna Bergholtz.

www.imorkretmed.se

E-post: hej@imorkretmed.se