#1 Dagny Carlsson. Världens äldsta bloggare.

Ett möte i mörkret med andra sinnen än synen. 105-åriga Dagny Carlsson är världens äldsta bloggare. Hon arbetar för att få bort fördomarna om äldre och förändra normen. Det handlar bland annat om ungdomens tuffa villkor utan framtidstro, grottekvarnen, tider av krig, olyckligt äktenskap, samhällets förändringar, mötet med och förlusten av den stora kärleken och att som hundraåring trivas som bäst med livet. Live musik med Ulf Nordquist. Programledare, Anna Bergholtz.

Hemsida: www.imorkretmed.se

E-post: hej@imorkretmed.se

Gruppbild med Dagny, Ulf och Anna i studion med svart bakgrund. Dagny har kort grått hår, en ljusrödrösa scarf och en ljusbeige jacka. Ulf har en svart basker, långt grått hår och en mellammörkblå skjorta. Anna har långt blont hår med lugg framtill och en mörkblå v-ringad klänning utan ärmar.