#44 Anna och Fatmir. ”Satans ont att trampa på legobitar.”

Hur funkar det att ha barn när man inte ser? Fatmir har tre barn och berättar om hur han gjort med fritidsaktiviteter.  Anna har varit ute och rest och tänka sig färdtjänsten kom, men det gjorde inte väskan. I årets sista avsnitt samtalar vi om allt från barn, att resa med ledarhund till förarlösa bilar. Dessutom får du svar på vilken Fatmirs drömbil är och vad Anna funderar på att dölja för sambon.

Hör av dig med frågor till Anna och Fatmir på: Hej@Imorkretmed.se

Vi är tillbaks igen den 12 januari 2022.

Ljudtekniker, Jan Dahlqvist.

Hemsida: www.imorkretmed.se

Anna och Fatmir i ett ljust rum, vit vägg och grått drapperi. Anna har på sig en svart skinnjacka med silvrig dragkedja och långt ljust hår samt ett silverhalsband med ett hästskoformat smycke. Fatmir till höger har kort bakåtkammat brunt hår, skägg och en långärmad svart tröja. Båda ler mot kameran.