#43 Trendanalytiker Göran Adlén. ”Här i mörkret tänkte jag säga allt.”

Göran Adlén är en av Sveriges första och mest kända trendanalytiker. Han har nästan fobi för att ha kontroll på allt, så gissa om det var läskigt för honom att kliva in i mörkret. Men trots rädslan, blev det ett öppet och ärligt samtal om allt från Görans liv och tankar, om hur han egentligen ogillar att stå på scen till trender och den spännande brytningstid han menar att vi befinner oss i.

Programledare, Anna Bergholtz.

Live musik med Ulf Nordquist. Ljudtekniker, Jan Dahlqvist.

E-post: Hej@Imorkretmed.se

Hemsida: www.imorkretmed.se

#Imörkretmed

Anna, Göran och Ulf i studion. Anna har på sig en rutig kavaj, halsband, vitt tröja. Göran har grått kort hår, svarta runda glasögon, skinjacka, tröja och byxor i svart. Ulf har svart basker, vit skjorta och mörka byxor.