Här lyser min stjärna, var vad hon tänkte när hon började med radio. Och så sant. I hela 25 år har vi haft äran att höra henne i allt från Morgonpasset till hennes egna program Lantz i P3, P4, P1 och nu i Lantzkampen och Kära Annika. Hon beskrivs som en av Sveriges roligaste och rappaste personer. Själv säger hon att hon är IDÉRIK, ambitiös och ganska mesig. Att hon inte känner sig riktigt hemma vare sig i komiken eller journalistiken. Och att hon helst bör hålla sig från köket råder det ingen tvekan om. Vi pratar även om gråa hår, löss, hennes kärlek till språket och tiden med cancer. Och så blir det pyssel och test i mörkret som verkligen sätter hennes reptilsnabba hjärna på prov.

Live musik med Ulf Nordquist. Programledare, Anna Bergholtz. Ljudtekniker Jan Dahlqvist.

E-post: hej@imorkretmed.se

Hemsida: www.imorkretmed.se

#Imorkretmed.se