#20 Annika Lantz. Jag älskar ord!

Här lyser min stjärna, var vad hon tänkte när hon började med radio. Och så sant. I hela 25 år har vi haft äran att höra henne i allt från Morgonpasset till hennes egna program Lantz i P3, P4, P1 och nu i Lantzkampen och Kära Annika. Hon beskrivs som en av Sveriges roligaste och rappaste personer. Själv säger hon att hon är IDÉRIK, ambitiös och ganska mesig. Att hon inte känner sig riktigt hemma vare sig i komiken eller journalistiken. Och att hon helst bör hålla sig från köket råder det ingen tvekan om. Vi pratar även om gråa hår, löss, hennes kärlek till språket och tiden med cancer. Och så blir det pyssel och test i mörkret som verkligen sätter hennes reptilsnabba hjärna på prov.

Live musik med Ulf Nordquist. Programledare, Anna Bergholtz. Ljudtekniker Jan Dahlqvist.

E-post: hej@imorkretmed.se

Hemsida: www.imorkretmed.se

 

Anna, Annika och Ulf, gruppfoto med röda gardiner som bakgrund. Anna har långt blont hår och har på sig en röd jacka samt en svart polotröja under. Annika har uppsatt ljust långt hår i en toffs och klädd i en ljusgrå tröja. Ulf har långt grått hår, svart basker och en röd lågärmat skjorta.Meddelande på vitt papper med texten: Så underbart att ses! Signatur Annika.Två figurer i färgad lera ligger på en mörk yta. En röd figur som kan tolkas som en pinne med en ögla på samt en blå figur i form av ett rör med flikar uppe och nere.