#19 Ufoexpert Clas svahn. Jag vill ju hellre veta än tro.

Han är Sveriges mest erfarna ufoundersökare. Många av historierna han berättar får en att bli mörkrädd i mörkret på riktigt. I snart 45 år har han ägnat sig åt att försöka ta reda på vad för märkligheter folk ser och upplever ibland. Det kan handla om allt från direktkontakt med utomjordingar, flygande tefat, spökraketer till hästar som byter plats under mystiska omständigheter. Vad är ufo? Finns eller har det funnits utomjordisk existens på vår planet? Hur undersöks det oförklarade? Vi tar upp frågorna som många undrar över. Hör även Clas egenupplevda ufohistoria. Och såklart bjuder Svartklubbens ägare Ulf Nordquist på en Ufo-låt. Programledare, Anna Bergholtz. Ljudtekniker, Jan Dahlqvist.

E-post: hej@imorkretmed.se

Hemsida: www.imorkretmed.se

Anna, Clas och Ulf, gruppfoto med röda gardiner som bakgrund. Anna har långt blont hår och har på sig en röd jacka samt svart polotröja. Clas har kort ljusbrunt hår, glasögon och är klädd i en vit skjorta och svarta byxor. Ulf har långt grått hår, svart basker, röd långärmad skjorta och mörka byxor. Meddelande på vitt papper med texten: Tack för en fin intervju, Clas.