Erik är en av Sveriges främsta hypnotisörer som inte bangar utmaningen att för första gången testa att hypnotisera i totalt mörker. Hur det gick får du höra i detta avsnitt och du får också lära dig en massa om hypnos. Vad är egentligen hypnos? Vad kan hypnos användas till? Är det farligt? Kan en hypnotisera människor mot sin vilja och få en att göra vad som helst under hypnos? Frågorna är många som Erik ger dig svar på. Du får även lära känna Erik som har ett stort intresse för personlig utveckling, som gillar att beröra människor på ett känslomässigt plan och har en stor talang för humor och underhållning. Vi kommer också in på Annas process kring synförlusten, psykologin kring mat och mättnad när en inte ser och den klassiska frågan om en helst är blind eller döv. Live musik med Ulf Nordquist. Programledare, Anna Bergholtz. Ljudtekniker, Jan Dahlqvist.

E-post: hej@imorkretmed.se

Hemsida: www.imorkretmed.se

#Imorkretmed