#60 Carl & Isabel Waite. Vanlife –ett friare och enklare liv.

Vi slår oss ner i mörkret med Isabel och Carl Waite, paret bakom communityt Vanlife Sverige med 24 000 medlemmar. Bella är mer eller mindre uppväxt i en van och har älskat det från början. Carls kärlek till vanlife kom något senare under en surfresa till Norge. Idag kuskar de runt i en ombyggd Mercedes Sprinter som fått namnet Doris. Doris som de periodvis bott heltid i. Men vad betyder vanlife och vad är själva tjusningen med det? Hur lever man vanlife och varför startade de communityt? Om allt det här och lite till får du höra mer om i detta avsnitt, som är del 1 av 2 med Bella och Carl.

Lyssna gärna på deras podcast Vanlife Sverige och kolla in communityt här: www.vanlifesverige.se

Live musik, Ulf Nordquist. Programledare, Anna Bergholtz.

Ljudtekniker, Jan Dahlqvist.