#52 Den som väntar på något gott…

Äntligen! I mörkret med är tillbaks. Podden där vi bjuder in gäster i totalt mörker på den mörklagda restaurangen Svartklubben i Stockholm.

I det här avsnittet pratar Anna Bergholtz (som intervjuar gästerna)och Ulf Nordquist (Svartklubbens ägare) om vad som hänt sedan sist. Bland annat har en fyrbenta ledsagare vid namn Zorro klivit in i Ulfs liv.

I mörkret med är också podden där intervjuerna i mörkret brukar varvas med avsnitt där Anna samtalar med Fatmir Seremeti (föreläsare, TikTok-kändis och blind). Tanken med dessa avsnitt är att ge dig som lyssnare en inblick i vardagen som blind. Och nu har vi äran att presentera ännu en spännande person som också är blind och kommer dyka upp i podden framöver, nämligen Parimah Attarian. Kanske känner du igen Parimah från TikTok där hon börjar bli alltmer känd för sina tänkvärda och roliga videos.

Tips! Prenumerera redan nu på I mörkret med i din podcast-app så missar du inte när nya avsnitt släpps.

Har du frågor till Anna, Parimah och Fatmir så mejla e-post: Hej@Imorkretmed.se