#37 Tina Wilhelmsson. ”Jag blev helt störtförälskad i visan”.

Fastän hon aldrig spelat eller sjungit, lyckades hon  komma in på Visskolan i Västervik. Idag är Tina Wilhelmsson en hyllad visartist och aktivist som ger röst åt människor som sällan hörs . Bland annat har hon gett svensk industrihistoria ett nytt ansikte genom att lyfta kvinnornas berättelser. Med stort engagemang för jämlikhet och rättvisa, tar Tina med oss på sin resa som flera gånger inneburit oväntade livsförändringar. 

Programledare, Anna Bergholtz. Live musik med Tina Wilhelmsson och Ulf Nordquist. Ljudtekniker Jan Dahlqvist och Andreas Grill

Hemsida: www.imorkretmed.se

E-post: Hej@Imorkretmed.se

#Imörkretmed  

Anna, Tina och Ulf står i studion. Anna har blont långt utsläppt hår, röd kjol/klänning, Tina ljusblont långt hår, gulmönstrad scarf, mörk långärma tröja och håller i en gulbrun gitarr. Ulf tlll höger i svart basker, långt grått hår, vinröd skjorta, mörka byxor. I bakgrunden ett rött drapperi.