#35 Bonusavsnitt! Besvikelser, nya spelkort, digitala möten och en vacker värld.

Vi bjuder på ännu ett bonusavsnitt där vi ringt upp tidigare gäster, för att kolla hur de har det under coronapandemin. Louise Hoffsten ger munspelslektioner och är orolig, men berättar också om värsta roliga historien. Charlotte Sjöberg håller på att ta körkort. Hur funkar det när man har en ryggmärgsskada och hur går det med dottern Alicia? Vi pratar också med mötesexperten Micke Darmell, om den stora omställningen till digitala möten, nu när vi inte kan träffas fysiskt. Lyssna även på Louise nya låt En vacker värld. Programledare, Anna Bergholtz. Medverkar gör även Svartklubbens ägare Ulf Nordquist. Ljudtekniker, Jan Dahlqvist.

Hemsida: www.imorkretmed.se

Anna och Ulf sitter i podcaststudion med varsin mikrofonE-post: hej@imorkretmed.se